tiistai 8. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI PÄIVÄ 8; joulu on lasten juhlaa!

Siinähän vierähti taas kivasti päiviä eteenpäin. Hulinaa löytyy niin töistä, kuin kotoa ja paikallaan oloa on harrastettu pääasiassa vain nukkuessa.

Itsenäisyyspäivänä meillä juhlittiin sukulaisten kera. Eikä niinkään itsenäistymistä vaan itsepäisyyttä, eli rakasta pientä terroristi tytärtämme.
Hulina alkoi jo edellisenä iltana, kun tyttö juoksi ympäri taloa huutaen: neela kaks vee, neela kaks vee! Tästä kuvattu video ilahduttanee tyttöä vielä joku päivä.

Synttäri aamuna tyttö päätti herätä jo ennen kukon laulua, voinee noinkin pieni jo odottaa jotakin niin kovasti, että ei nukkua edes ehdi. 

Juhlista ja lahjoista iso kiitos kaikille mummoille, ukeille, tädeille, sedälle, serkuille ja kummeille. Paljon sai tyttö hienoja vaatteita, pelejä ja leluja mistä nauttia pitkään.

Hulinasta ja vilinästä huolimatta olen ehtinyt hetkeksi istahtaa omaan ompelu nurkkaukseeni ja tehnyt lapsille omat pienet joululahjat. Eikä vain omille lapsille, vaan vähän jokaisen tutun ihanalle, pienelle eläjälle. <3

Muutama päivä sitten, jouduin lisäämään suunnitelmiin vielä yhden pienen ihanaisen poika vauvan. Rakas ystävä otti ja jakautui! Kyllä joulun alle iloa mahtuu!!! Paljon onnea Mari, Eino ja Jasu! 


Pienen pussin sisälle kätkeytyy jokaiselle lapselle yksi omatekemäni yllätys. Ja miksipä ei lapsia voisi hieman lahjoa? Jouluhan on lasten juhla aikaa! Jokainen lapsi tarvitsee jouluna lahjoja, herkkuja, lastenohjelmia ja paljon halauksia ja naurun hörähdyksiä. Ja miksipä ei aikuisetkin, mutta lapsille joulu on vielä taianomainen joulupukkeineen ja tonttuineen. Meillä pukki piipahtanee taas ulkoilun aikana, mutta onneksi tonttuja kurkkii ikkunan takaa.


Nyt vaan koitetaan saaha hulinat tasaantumaan ja viimeisetkin lahjat valmistumaan, niin pystyy aloittamaan joulun ajan nautiskelun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?