maanantai 21. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI PÄIVÄ 21: Joulupuu allergiako

Eilen illalla nostettiin kuusi ulkoa lämmittelemään kylpyhuoneen puolelle. Pussi irti ja sormet ristissä toivoin kaunista kuusta. Puu jalalleen ja suihku päälle. Hiano on! Ai että!


No tänään aamulla päätin sitten siirtää kuuseen kylpyhuoneesta kuuselle varattuun paikkaan ja sainhan minä sen sinne siirrettyäkin. Siirtelyn jälkeen, kun siinä sitten imuroin irronneita havunneulasia lattialta, alkoi ylähuulessa tuntua kutinaa ja kuumotusta. Peilistä kurkkasin ja alkuun ajattelin, että jopas nyt on ärhäkkä finni. Mutta turvotuspa paheni pahenemistaan ja siinä sitten peilin edessä huultani ihmetellessä huomasin käsivarressani pienet punaiset näppylät ja olihan se todettava: ensimmäinen allerginen reaktioni! Mistä sen sain ja mitä pitää tehdä?

No, onneksi olen nainen! 
Vielä viikko sitten nimittäin käsilaukkuni "tarpeeton" sisältö nauratti monia ja pah sanon mä! Tänään se toi helpotuksen. Siellä kaiken tavaran keskellä nimittäin muistin olevan (tietämättömästä syystä) allergialääkettä. Vielä pikainen lääkkeen tarkistus puhelu siskolle ja nappi suuhun. Puolen tunnin päästä alkoikin olo jo helpottaa, mutta syy tähän reaktioon jää mysteeriksi. Kai sellaisen voi kuusestakin saada? Muuta en keksi, koska kahville en todellakaan ole allerginen!

Mitä tästä opimme? No opimme sen että...

1. Naisen käsilaukku on PYHÄ, vaikka mitä muut sanoisivat! Se voi pelastaa, jos nyt ei hengen, niin päivän!

2. Kuusen, ei vain ostaminen, mutta myös siirtely ja kantelu on miesten hommaa!

Mutta kaikesta huolimatta, meidän jouluun tuo nyt iloa koristeltu kaunis kuusi.


Mutta jos päivä alkoi, ei niin hienosti, niin päivä alkaa olla päättymässä loistavasti!

Aamuisen kohtauksen jälkeen selvisimme lounaalle Ravintola Suloon ja sen jälkeen ajelimme hakemaan kinkun äitini pakastimesta. Vielä ruoka ostokset ja kotiin purkamaan autoa.

Sitten päivän paras! Ihana mieheni vei minut päivälliselle Ravintola Kieloon! Ruokaa syötiin paljon ja niinkuin aina ennenkin, se oli mitä mahtavinta, niinkuin oli palvelukin! Kiitos Sami ja Kielo!

Nyt voi hyvillä mielin painua lämpimään saunaan sulattelemaan ja sitten nukkumaan. 

Ja Hei, kolme yötä jouluun on!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?