torstai 31. joulukuuta 2015

HEI RAKKAAT YSTÄVÄT, HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Aivan uskomattoman hyvää uutta vuotta kaikille! 

Viime vuosi on ollut huikea, niin monella tavalla ja uskomatonta on myös se, että uskon ensi vuoden olevan vieläkin huikeampi jos vain mahdollista.

Olen saanut paljon uusia ystäviä ja ihania tuttavuuksia, joista voi suurella sydämmella pitää kiinni tulevaisuudessakin! Eikä vain uusia ystäviä, mutta myös vanhojen ystävien kanssa olemme saaneet ottaa uusia, hyviä ja välillä isojakin askeleita eteenpäin. Olen myös ilolla huomannut, että ne oikeat ystävät pysyvät luonasi vaikka välillä voisi tuntua päinvastaiselta. 

Olen myös tänä vuonna siirtynyt neiti-tittelistä Rouvaksi, ylpeänä ja täynnä rakkautta! Toivottavasti kaikki muutkin ymmärtävät ja muistavat iloita yhteisestä kasvusta, oli se sitten välillä muutakin kuin ruusuilla tanssimista. 

Olen myös tänä vuonna kerännyt rohkeutta ja itsevarmuutta toteuttaakseni itseäni, muiden mielipiteistä välittämättä. Se on osottautunutkin hieman vaikeammaksi, kuin osasin odottaa, mutta alku tähän on jo tehty. Muutin blogini tyyliä ja olen puhunut enemmän itsestäni, toiveistani ja ajatuksistani. Ehkä vielä joku päivä pääsen puheista ja kirjoituksista tekoihin, mutta annan itselleni vielä hieman aikaa.

Vuosi 2015 alkaa vedellä viimeisiään ja niinkuin monina vuosina ennenkin, nautin vuoden vaihteen työtä tehdessä. Mutta onneksi seuranani on loistavia ihmisiä, varsinkin tiskin samalla puolella!

Tulevasta vuodesta pääsen nauttimaan ystävieni kanssa heti viikonloppuna synttäri juhlien merkeissä, sitä seuraa työkavereiden kanssa yhteinen pikkujoulu. Tulossa on myös muutamat huikeat synttärit, kuten mieheni pyöreät. Vuoteen mahtuu myös ensimmäinen hääpäivä, esikoiseni eskari maailman valloitus ja ihanat kesähäät. Eikä voi unohtaa pientä yhteistä reissua mieheni kanssa ja suunnitelmissa olevaa extreme-run rykäystä syksyllä.

Näihin tunnelmiin, hyvää uutta vuotta 2016, olkaa varovaisia ja muistakaa pitää pystävistä ja kasseista huolta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?