keskiviikko 2. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI PÄIVÄ 2. Joulukortit

Hyvin alkoi tämä kalenterin pitäminen. Eka päivä hujahti ohi kuin siivillä ja pientä epävarmuutta havaittavissa tulevienkin päivien kohdalla. Mutta ei pidä vaipua synkkyyteen, lumikin tuli takaisin ja jouluun on vielä aikaa!

Joulukuun alussa alkaa näkemään ihmisissä sen "stressin" ja kiireen. Eilen töistä lähtiessä kipaisin prisman suuressa maailmassa ja surukseni sain huomata, että näin oli päättänyt tehdä myös moni moni muu. Itse selvisin korilla, mutta monilla oli kärrit täynnä ja jonotus sen mukainen. 

Siinäpä sitä sitten jonottaessa kuuli monen moista juttua. Yhdellä oli kauhea hätä joulu siivouksen kanssa, toisella oli stressi lasten lahjojen takia, kolmas kiroili kovaan ääneen päivän uutisia ja sitä kuinka kehtaavatkin näin joulun alla moista edes kirjoitella.
Mutta kaiken tämän hulinan keskellä päätin kuitenkin siirtyä katsomaan ja kuuntelemaan edessä olevaa pariskuntaa. Tämä pariskunta oli yhteis iältään reippaasti päälle sata. Mies kertoi vaimolleen, jonka kädestä hän edelleen piti kiinni, että ompa mukavaa kun tulee joulu ja saa olla vain kalsareissa. Johon vaimo tokaisi hieman naurahtaen, että meillä se taitaa olla aina joulu. Monet hymyt kyllä sain heitä katsellessani. Jos ei sen takia, että mies myös kiusasi vaimoaan joka oli saanut valita kassan, että ei ihme, että tälle kassalle halusit ja osoitti hymyillen kassapoikaa tai sen takia että hetkeksikään hän ei irrottanut kättään rakkaasta vaimostaan. Hymy irtosi myös sen takia, että pienen hetken pystyin itseni ajattelemaan tuon vaimon asemaan, joka niin onnellisesti vain katsoi höpelöä miestään, jonka huumorin taju oli samaa luokkaa, kuin oman mieheni. Jos tämä pariskunta ei ole jo pieni joulun ihme, niin ei mikään. Hymyillen sai poistua kaupasta, jonottamisesta huolimatta.

Näin joulukuun alussa itselläni on tapana myös viimeistellä lähetettävät joulukortit. 


Postimerkit ja viimeiset osoitteiden tarkastukset on nyt hoidettu pois alta ja postin punaiseen kuoreen laitettu. 


Nyt vain toivotaan, että posti kulkee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?