perjantai 18. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI PÄIVÄ 18: VAUVAN VIRKATTU TORKKUPEITTO

Nyt alkaa olemaan jo joulumieli yllä. Lasten kanssa ahkerasti ollaan aamu siivoiltu, lahjat on valmiina lähtemään oikeisiin koteihin ja tänään alkaa viimeinen kokonainen yötyöviikonloppu ennen rentoutumista. 

Toki onhan sitä ensi viikolla vielä pari päivää töitä, mutta keskiviikko illan luulisi menevän kuin siivillä, koska meillä on meidän ihanaisen Joulutähden keikka. Siihen onkin hyvä päättää työviikko ja nauttia sitten koko loppu viikko joulusta ja vapaista.

Tässä muutaman vapaan hetken turvin sain, kun sainkin kaiken valmiiksi. Muutamaa ei tohdi esitellä enää näin lähellä joulua, mutta tätä passaa esitellä.

Virkattu torkkupeitto vauvalle... Huom virkattu! Harvemmin sitä virkkaus puuhiin innostuu...


Tämäkin lähtee lahjaksi ja tuleva omistaja on vielä turvallisesti äippänsä masussa, mutta räjähtämis hetki lähenee ja valmistelut on mitä luultavammin jo aloitettu h-hetkeä varten.


Tätähän voi käyttää torkkupeittona, alustana ja tai vaunuissa lämmikkeenä. Itse sain äidiltä esikoista odottaessa pienen virkatun vihreän torkkupeiton, ja sillä on käyttöä vieläkin poikani omissa leikeissä.


Ja hei, koska tänään on monilla viimeinen työpäivä ennen lomia, niin heille kaikille toivotetaan hyvää joululomaa ja nauttikaa vapaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?