sunnuntai 18. joulukuuta 2016

KOSKA MEILLÄ ON JOULU

Nyt alkaa olemaan joulu mieli kohdillaan! Niin paljon on tullut töitä tehtyä ja pitkään flunssassa makoiltua, että pelkäsin jo jossain vaiheessa, ettei joulu tule ollenkaan. 

Minä saan joulu mielen pienistä asioista. Siitä kun saan paketoida lahjoja kaikessa rauhassa tai vaikka leipoa pipareita lasten kanssa sekä askarrella pieniä kivoja joulu juttuja. Ja ehdoton asia on joulukuusi!

Kaikkea tätä on nyt toteutettu hissukseen kaiken muun välissä ja nyt istun tässä olohuoneen sohvalla ja katselen tuota kauniisti valaistua ja nätisti koristeltua kuusta, en voi muuta todeta kuin...
Rakastan joulua! Joulu on täällä!

Mieheni osti minulle kaksi valkoista joulutähteä ja halusin laittaa ne koristeltuihin ruukkuihin. Pieni asia, mutta itse saan siitä valtavasti kotoista joulu fiilistä.

Toinen tähtönen löysi paikkansa ruokailutilasta ja ruukku sai yllensä vanhan paperipussin, pitsinauhan ja puisen vanhan pakettikortin.




Toinen tähtönen pääsi olohuoneeseen ja yllensä vain juuttikangasta, juuttinarua pitsinauhaa ja koriste enkelinsiivet.




Ja tänään, tänään oli se päivä, kun kuusi tuotiin olohuoneen nurkkaan. Koristelu hetkeen olisin toivonut myös joulumusiikkia, mutta kun telkkarista tulee pokemon, joutuu äiti unohtamaan musiikin... Eipä siinä mitään, ash ja kumppanit on ihmeen viihdyttäviä ja kun poika siinä koristelun lomassa jakaa pokemon tietouttaan, on äitikin taas hieman viisaampi. (Hih)


Mies otti rennosti, mutta lapset olivat innolla mukana.







Vielä muutama päivä aikaa touhuta ja siinä töiden lomassa... onneksi ei ole enää, kuin muutaman lahjan paketointi, jouluruokien valmistelua ja yksi lapanen neulottavana... taidan sittenkin saada rauhallisen joulun! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?