sunnuntai 10. tammikuuta 2016

BATMAN LAPASET ja alkuvuoden tyhjäpää!

Hei, hyvää alkanutta vuotta 2016!

On tää vaan niin hektistä aikaa tää vuoden vaihde. Joulusta kun selviää, tuleekin jo uusi vuosi ja sitten vielä synttärit. Tänäkin vuonna, uusi vuosi toi myös tullessaan työporukan kanssa vietettävät pikkujoulut. Kävimme kuulkaas ihan isolla kirkolla kouluttautumassa ja illasta nauttimassa Tavastian antimia. Ei kuulkaas ollut yhtään hullumpi reissu.

Ja hyvin voi arvata, että kun on kaiken tämän perus hulina arjen lisäksi paljon paljon muutakin hulinaa, saattaa viikko jos toinenkin hujahtaa ohi, eikä edes tajua. Monta pientä ja isoakin asiaa on jäänyt tekemättä viikkojen aikana ja arjen tasapainon takaisin löytäminen on välillä jokseenkin haastavaa, koska niin sanottu puhti on poissa. Vaikka kuinka mukavaa on ollutkin, niin kyllä sitä vaan osaa luoda itselleen stressi tiloja tekemättä jätetyistä asioista, tulevasta ja nähtävästi lähes tulkoon kaikesta. 

Eikä haastetta luo vain arjen tasapainottaminen, vaan myös kuntoilun ja treenamisen kadonnut innostus. Se ehkä kuullostaa pieneltä asialta, että pääsisi vähintään pari kertaa viikossa salille, mutta itselleni, omalle jaksamiselle ja yleiselle vireystasolle se on iso asia. 
Ja ei ole edes ollut ajan puute, ainahan sitä jossain välissä sinne salille tai lenkille pääsisi, kun vaan raahaisi itsensä sinne. Ehkä se on ollut ennemminkin sellainen äänetön lupaus itselle, päästää irti arjesta hetkeksi, onhan sitä nyt niin paljon tehnytkin ja niin paljon sitä ja tätä ja tuota...

Päätin eilen siis ottaa osittain itseäni niskasta kiinni ja ilmottauduin FitFarmin järjestämään nettivalmennukseen. Olen kuullut vain hyvää Fitfarmin valmennus jaksoista ja koska tämä uudelleen aloittamisen tuska näyttää olevan sen verran kova ja ylitsepääsemätön, päätin että kuri ja järjestys on se mitä kaipaan. Ruokapäiväkirjan ja treenien seuraaminen 12-viikon ajan voi olla haastellista asettaa töiden ja perheen lisäksi, varsinkin kun mitään näin tarkkaa seurantaa en ole koskaa pitänyt. Onneksi valitsemani valmennusjakson pitäisi olla hyvin muokattavissa "kiireiseen" arkeen ja onneksi pidän haasteista, enkä ole myöskään luovuttaja tyyppiä, joten toitotan ainakin itselleni selviäväni tästä voittajana! Pää asia on, että yleinen hyvin vointi paranisi ja jaksaminen lisääntyisi.

Ja koska monta pientä asiaa on jäänyt roikkumaan, on nämä lapasetkin jo vähän niinkuin vanha juttu. 

Jouluaattona mieheni paketista ilmestyi batman-lapaset!


Tuon batman-kuvion löysin ihan googlettamalla "batman lapaset". Ruutukaavio, jota voi käyttää tulevaisuudessakin.



Nyt sitten vaan kovaa tsemppausta pääkoppaan, jotta tämä jumi irtois jollain... On nimittäin haastavaa kirjottaa blogia, kun ajatus häviää jokaisen lauseen jälkeen... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?