lauantai 19. huhtikuuta 2014

HÄÄ VALMISTELUITA: DUUNAA ITSE PULLOSTA MALJAKKO

Häiden valmisteluita tehdään pään sisällä hetkittäin, mutta nyt ollaan saatu jotain aikaiseksikin. Niin sanottua teemaa emme ole ottamassa, mutta väritys on selvä MUSTA-VALKOINEN.

Tuossa kukka asioita, niihin kuluvaa rahan määrää ja valikoiman paljoutta miettiessä olen saanut maljakko asian päätökseen.

Kirppareita kierrellessä olen aina ihmetellyt, että kuka ostaa nuita sinisiä pulloja joita näkyy joka toisessa loosissa ja että mihin niitä käytetään... Kahdella kirpparilla käytyäni ja vain 10,60e köyhempänä...


Kyllä... 16 sinistä identtistä pulloa...

Ja tämän jälkeen pieni reissu prisman maaliosastolle, josta minulle uusi tuttavuus kivitekstuuri-spraymaali lähti matkaan...


Parhaan tuloksen takaamiseksi pienikerros mattapintaista valkoista spraymaalia... Ota apuvälineeksi keppi, joita meiltä löytyy usempi ikkunalaudalta, koska niitä kutsutaan miekaksi tai jopa aarteeksi. Näin vältät valkoiset sormet...


Hetken kuivumisen jälkeen on aika leikkiä kivi-spraymaalilla... Oi kuinka helppoa onkaan... Pitää vain muistaa ravistaa pulloa joka toisen suihkauksen jälkeen.


Yhden paksumman kerroksen ja parantelu suihkausten jälkeen... Vola... Näitä ja tätä ideaa tulee käytettyä nyt ja myöhemmin. Ruukut, pullot ja vaikka kynttilänjalat uusiksi, tai miksipä ei tuo pullo voisi olla pelkästään osa sisustusta tai se kynttilän jalka. Mielikuvitus on rajaton ja värejäkin on useita.


Nytpä olisikin enää kukkien valinta ja toiveissa olisikin sukeltaa äidin puutarhaan, löytää sieltä kesäkuussa kukkivia valkoisia kukkia ja säästää tässäkin rahaa. Peukut pystyyn ja ideoita otetaan mielellään vastaan, mitä olette itse käyttänyt tahi kasvattanut???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?