maanantai 4. syyskuuta 2017

PUHELINPARKKI

Puhelinparkki...

Mikä se on... No se on paikka, johon puhelimet joutuvat aina silloin tällöin.

Ruokailujen ajaksi, jotta perhe keskittyy toisiinsa, eikä puhelimiin. Tai ainakin edes vähän paremmin.Sinne puhelimet joutaa myös yhteisten pelihetkien aikana, sekä ulos lähtiessä.

Sinne joutuu myös pojan puhelin, jos puhelimen käyttö häiritsee läksyjen tekoa tai ohjelmat saavat mielen rauhattomaksi.Ja koska tälläisen idean menin sitten kehittelemään, täytyi siihen ympärille kehitellä tottakai myös jotain muuta. 

Naiset ja niiden projektit... Naurattaa välillä itseäänkin nämä kehittelyt, mutta enpäs keksi muutakaan hauskempaa.

 Puhelinparkki sijoitettiin eteiseen, pienelle seinälle, johon laitettiin myös pieni hylly ja koukku minun kassilleni. Nyt kassillakin oma paikka, eikä se loju millon missäkin.


Hyllylle pääsivät tuikkupurkki, rakas pieni norsu ja tottakai seinälle pääsi myös Alicantesta hommattu piirros minusta ja miehestäni.


Seuraava projekti alkaakin jo heti huomenna... olohuoneeseen valoa!

2 kommenttia:

  1. Tää on aivan ihana! Mistä löysit noin täydellisen telineen puhelimille?mietin,että tuohon voisi tehdä reijät pohjaan, niin saisi siinä samalla ladattua puhelimen!

    VastaaPoista
  2. Taisi olla sinooperi mistä tuon löysin ja onpas muuten hyvä idea! Harmi vaan että meillä ei ole pistorasiaa tuossa lähellä, täytyy harkita jatkojohdon virottelyä! Kiitos ☺️

    VastaaPoista

mitäs tykkäät?