keskiviikko 3. helmikuuta 2016

PIENEN TYTÖN HUONE ja kaikki neliöt käytössä.

Pienen terroristi prinsessani huone on muuttanut asuaan vuoden sisällä jo useamman kerran. 
Välillä on ollut ihan ok, välillä liian ahdasta, välillä ei vaan miellytä ja niin edelleen...

Kaappia on siirrelty seinältä toiselle, niin kuin myös sänkyä. Vino kattomme ei ole helpottanut asiaa ei sitten yhtään.

No miehenihän meni ja esitteli minulle ikeahackers-sivun, (mistä syystä) kiitos tämän, kodin sisustukseen tulee uudistuksia pienistä jutuista isompaan...

Ikeahackers-sivulla oli joku noheva käyttänyt ikean vaatekaappia ja kallax hyllyjä hyväkseen, luoden yhtenäisen säilytystilan juurikin tuollaiseen viistokattoiseen huoneeseen.


No meillä oli jo ikean vaatekaappi, mutta ikkunan takia, ei kallax hyllykkö mahtunut enää viereen. Siispä kätevänä tyttönä otin ja tein itse kallax hyllykön tapaisen hyllyn juurikin oikeisiin mittoihin.


Ja jottei päästäisi itseään liian helpolla, väsäsin toiselle puolelle penkin samaan tyyliin ja näin saatiin lisää säilytystilaa.


Ja niinkuin huomata saattaa, aina jää jotain pientä sipisteltävää valmiiseenkin. Alareunan "otsalauta" täytyy vielä ostaa ja asentaa paikoilleen.


Pikkutytön iloksi perhosia ja koristepalloja, sekä tietenkin nukkekoti, joka odottaa edelleen sisustamistaan.


Jo kauan sitten, jossakin telkkarin sisustus ohjelmassa laitettiin lapsen kirjat esille, vähän niinkuin taulujen sijaan ja miksipä ei, koska tyttö on saanut kauheasti kivoja kirjoja, joihin kiinnostus löytynee vasta isompana ja siihen asti ne nyt koristaa isointa seinää.


Meillä onnekkailla ei vielä tapella sängyssä pysymisen kanssa, sillä pinnasänky on meidän kaks veelle kelvannut vielä tähän päivään saakka. Uusi sänky odottaa jo kyllä varastossa, mutta se kaipaisi maalia pintaan, joten sormet ristissä toivon pinnasängyn kelpaavan vielä kesään asti.


Pehmoleluja on varmaan satoja, joten osan uskaltauduin laittamaan hieman ulottumattomiin ja niinkuin koko huoneessa, perhoset valtaavat viistokattomme. 

Tämä toivottavasti kelvannee tytölle vielä moneksi vuodeksi. Äidistä puhumattakaan. Päässäänhän sitä on jo suunnitellut valmiiksi kirjoituspöydänkin paikan.

Sitten pitäisi siirtyä seinän toiselle puolelle, pojan huoneeseen, joka kaipaa ehostusta ja yhtälailla neliöiden paremmin käyttöä... Kunhan vaan aikaa saisi lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?