torstai 10. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI PÄIVÄ 14: Joulun tuloa ei voi estää!

Päätin leikkiä tonttua!



Hirveän kasan olen saanut lahjoja paketoitua ja tyytyväisenä voin nyt piilottaa lahjat odottamaan aattoa. Muutaman lahjan joutunee kyllä paketoimaan vielä lähempänä aattoa, koska ne ei ole edes valmiita... Kova on tsemppaus, mut saas nähä loppuuko aika kesken.


Tänä jouluna päätin päästää itseni ja lapset helpommalla. Jätin nimittäin lasten paketit täysin ilman lahjanauhoja. Pienimmäinen arvostanee tätä suuresti, niinkuin muutkin pienokaiset, jotka koittaa ensimmäisinä jouluinaan avata lahjat aivan itse.

Päätin myös tontun ominaisuudessa olla ahkera ja vikkelä. Kauhealla haipakalla olen järjestellyt jo pitkään tehtäviä asioita, siivoilin ja pläräsin jälleen kerran lasten vaatteista jo pieneksi jääneet. Tässä touhutessa myös huomasin, että on tuo valokuvien laittelu kansioihin pahemman kerran kesken. Keksinpä siitä itselleni sitten uuden vuoden lupauksen...

Rakas mieheni on tehnyt myös jo osansa joulun järjestelyistä. Kinkku on pakkasessa odottamassa joka vuotuista paistoaan ja joulukuusi nököttää pussissaan vähä lumisella patiolla.


Itse en harrasta isoja ja näyttäviä joulukoristeluja, mutta kun laitoin esille ne muutamat joka vuotiset joulu fiiliksen antajat, ei mies niitä edes huomannut... Pitänee siis hommata jotain paljon isompaa ja välkkyvämpää... Heh

Ehkä sitten ensi jouluna, koska tämä joulu mennään ihanilla pikku tontuilla...




Joko teillä on tontut kurkkinut ikkunoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?