sunnuntai 11. toukokuuta 2014

ÄIDIN TERASSIN UUSIN ILME

Kauan olen katsellut äitin terassia ja miettinyt, että vitsi tästä sais kyllä mukavan pienellä hionnalla ja yksi päivä tuossa pari viikkoa sitten otin ja ilmoitin äidille, että minäpä laitan sen uusiksi. Hieman taisi olla äiti epäileväinen, johtunee lie tuosta periytyvästä kontrollin-menetys-pelosta... Mutta kerran olin päättänyt laittaa terassin uusiksi, budjettia ei monia kymmeniä euroja ollut ja tietenkin toivoin äitin siitä pitävän, selailin tori.fi sivustoa ja kirpputoreja ahkerasti löytääkseni oikeanlaisia kalusteita ja koristeita oikeaan "teemaan".

Tältä äipän terassi näytti ennen...


Erittäin ihana asia tässä terassissa on se, että se on melkeinpä täysin sateen ja tuulen suojassa, tilava ja äidiltä löytyy paljon koristetta ja kalustoa omasta takaa.

Idea lähtikin noista valkoisista puutarhakalusteista, luulisinpa tyylisuunnan olevan jokseenkin maalais-romanttinen, tai ainakin minun mielestäni. Ja näin se toteutettiin alle 70eurolla.


-Matto käännettiin ympäri, jotta valkoinen on päävärinä.
-Hylly nurkassa: tori.fi 15e
-pieni sivupöytä: tori.fi 10e
-Lyhty: Prisma 20e
-Verhot: SPR-kirppis 6,50
-Kynttilät ja muu hilpetööri n.10e
-Istuintyynyt: Jysk 4e
-Teekannu ruskea: Jättikirppis 4e


Penkki löytyi äitin omalta ullakolta, maalasin sen vain valkoiseksi itseltäni jääneellä maalilla. Tyynyt on äitin omia, päälliset tein omista nurkista lojuvista kankaista ja pitsinauhasta. Valkoinen vilttikin löytyi oman vaatehuoneen ylähyllyltä.



Sivupöydälle on hyvä laittaa vaikka kahvihetken tarjottavat...



Ja ilman tarjotintakin pöytää koristaa lasipurkit, jotka on vain koristeltu pitsinauhalla...


Rottinkinen hylly täytettiin äidin omilla koriste-esineillä, muutamilla koreilla ja kynttilöillä...


Illan romanttiset hetket kruunaa iso roikkuva lyhty nurkassa.


Tämä äitienpäivä lahja otettiin hyvin iloisesti vastaan ja kuulinpa myös vihjailua takkahuoneen muutos toiveista... No mutta mikä jottei, kyllä äitilomalla ehtii!

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKKI MAHTAVAN IHANAISET ÄIDIT JA MUMMOT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?