torstai 26. tammikuuta 2012

KIRPPARI LÖYTÖJÄ!

Tässä on mennyt joulu, uusivuosi ja useat synttärit, kuten myös omat, kauhealla huminalla ohi ja ollaan jo tammikuun lopussa. Tupakan pahan tavankin lopetin ja varmaan tästäkin johtuen, ei ole ollut paljoa kärsivällisyyttä keskittyä neulomiseen tai oikeastaan mihinkään muuhunkaan. On myös ehkä hieman inspiraation puute.

No mutta, kotia on taas kiva laittaa ja mikä kivempaa, kuin kiertää kirppareita ja löytää aarteita. Paljon niitä on jo löydetty, mutta toistaiseksi suurin osa makaa vielä autotallissa ja odottaa kohennusta.

Tämän löysin tänään ja se ei kohennuksiakaan kaipaile. Naurettevan halvalla sain! Myyjä ei ollut laittanut hintaa ja sitä kysyessäni, taisi vahingossa mennä sanomaan, että 10euroa. Myyjän ilme oli näkemisen arvoinen, kun hän huomasi minun ilmeestä juuri tehneensä virheen- *tuohan olis maksanu varmasti enemmän*. Mutta nyt tämä hienous on jo pojan huoneessa ja on hauska nähdä, kuinka yö menee. Tokkopa poika muistaa unissaan, että ei olekkaan enää pinnasängyssä, vaan ISOJEN POIKIEN sängyssä jo!




Pojan huoneen sisustus ja laitto on siis vielä hyvin pahasti kesken. Löysin kirpputoreilta sinne myös jaloilla olevan liitutaulun ja oikein vanhan ja aidon pulpetin. Esittelen löytöni ylpeänä heti, kun vain saan niihin hieman maalia pintaan.

Löysin myös ihanan vanhan pienen penkin, joka pääsi vessaan, jotta poika yltää ihan itse käsipesulle.




Tästä tämä kirjoittelu taas lähtee, toivottavasti hieman verkkaammin, kuin viimeisen kuukauden aikana.

Niin ja HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA KAIKILLE!

1 kommentti:

  1. 10 eurolla tuommoinen sänky on totisesti löytö. Onnittelut :D Ihana pikku jakkarakin on tarttunut matkaan :)

    VastaaPoista

mitäs tykkäät?