keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

INSPIRAATIO???

Nyt on ollut kyllä todella pitkä ja kuiva kausi niin neulomisen, kuin kaiken muunkin suhteen. Tämä pieni elämän muutos nimeltä *takaisin töihin* on hieman häirinnyt keskittymistäni ja on tuntunut siltä, että ei saa mitään aikaan. Aikaa kyllä olisi, mutta jostain kumman syystä tuo sohvan nurkka ei olekkaan enää yhtä houkuttelevan näköinen, kuin ennen.

Olen minä sentäs parit pienet villasukat kummi-pojalle saanut aikaiseksi ja tuota paitaani olen koittanut neuloa jo tovin, mutta sen puurtaminen tuntuu niin kovin tylsältä ja siksi se eteneekin niin kovin hitaasti. Tiedäthän sinä itsekkin sen tunteen, kun tuntuu jumittuvan tekemään vain jotain yhtä ja samaa ja pitkään jne. Pitäisi siis saada joku pieni inspiraatio, jotta saisi innostuksen taas takaisin. Tai ei minulla innostuksesta kiinni tämä ole, mutta en ole löytänyt mitään sellaista mitä OIKEASTI haluaisi tehdä. Monta juttua olisi mielessä, mitä voisi joskus tässä tehdä, kuten tilkkutäkki isoäidinneliöillä, itselle ja kaverilla säärystimet, pojalle lipallinen hattu jne. Mutta mikään noista ei nyt vaan tunnu siltä, että haluaisi aloittaa.

ISPIRAATIO, jos jollain olisi tuolla takaraivossa tai varastossa jotain hurjan hauskaa neulottavaa/virkatttavaa, ottaisin oikein mielelläni ehdotuksia vastaan, jotta pääsen tästä jumimisesta ohi!

Puuhommiin ja ompelukoneen hurinaan siirryn sitten kesäksi, mutta ei vielä ole kesä! Missä lie se muuten luuraa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?