sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Pojan huoneen sisustusta osa3.

Poika on ensimmäistä kertaa koko päivän isin luona ja äidilleppä jäi siis aikaa hieman tehdä ihan mitä vain haluaisi. Lieviä vieroitusoireita havaittavissa, joten mitä enemmän on puuhaa sen parempi. Aloitin Jamin huoneen "sohvan" viimeistelystä. Sain viimeisetkin tyynynpäälliset ommeltua. Näin muuttui siis vanha tv-taso kivaksi luku paikaksi.


Tyynyissä siis samaa kangasta, kuin tauluissa.


Tv-tason sivut saivat reunat, jotta tyynyt pysyvät mukavasti paikoillaan ihan niin kuin sohvassa konsanaan. Pehmuste on vanua ja vanha viltti, jonka päälle ompelin ruskean päällysen ja se on solmittu molemmista reunoista kangasnauhalla tasoon kiinni. Vihreät koritkin on vielä osittain tyhjillään, joten uusia leluja mahtuu tulemaan ja säilyvätpähän hienosti(ainakin toistaiseksi) yhdessä paikassa.


Jamin huone alkaa siis pikku hiljaa olemaan valmis, pieniä juttuja tietenkin vielä haluaa ja pitää tehdä, mutta kaikki keskeneräiset on nyt saatu päätökseen.


vihreä-ruskea-keltainen-auto teema siis jatkuu jatkumistaan. Saa nähdä mitä poika tykkää parin vuoden päästä. :) Autot katon rajassa olen leikannut kontaktimuovista, jotta ne saa helposti irti ja paikkaa voi vaihtaa mielen mukaan. Automattokin löytyy jo lattialta, mutta ne autot vielä puuttuisivat. :D

8 kommenttia:

 1. Onpa ihanat värit. Olet kyllä oikea visualisti ja värisilmäsi on kyllä hyvä! Tuo vihreä karmituoli on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Se tuoli oli kyllä hieno löytö kirpparilta. Se oli ainoa ja ihan kuin olisi minua odottanut siellä nurkassa. pieni hionta ja maali päälle niin siitä tuli ihan sievä.
  Ruskea ja vihreä vallitsee muutenkin koko asuntoa, niin ne oli helppo valita +tuo kangas vei sydämmeni. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniin huoneen olet Pojalle laittanut.

  VastaaPoista
 4. Löysin tämän ideasi sattumalta koettaessani epätoivon vimmalla saada lapsille piristystä huoneisiinsa. Hauska sattuma oli, että meillä on ylimääräisenä juuri samanlainen vanha tv-taso. Mahtava idea tehdä siitä "sohva". Taidanpa kaivaa ompelukoneen naftaliinista ja tarttua toimeen itsekin. Kiitoksia upeista ideoista, sait kertaheitolla minusta blogisi lukijan. Mukavaa syksyä!! =)

  -Tia

  VastaaPoista
 5. Kiitos ja mukavaa syksyä myös sinulle! Toivottavasti sohvasta tulee mieluinen, meillä se on toiminut hyvin satusohvana ainakin toistaiseksi.

  VastaaPoista
 6. Hei. Ihana tuo kangas. Mistä olet ostanut sen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin nelisen vuotta sitten ihan eurokankaasta. En tiedä löytyykö tuota enää, mutta ainahan sitä voi kysäistä :)

   Poista

mitäs tykkäät?