sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

HÄÄKUKKIEN HARJOITUS KAPPALEET

Eilen pääsin harjoittelemaan hääkimppuni tekoa. Myös miehen rintaruusu ja pöytäkoristeet on testattu ja hyväksi todettu, joten nyt niitä kelpaa esitelläkkin. Mitään useita satasia en halua kukkiin tuhlata, niin kukkia on poimittu myös äidin takapihalta. Ruusut tulee vain ostaa kaupasta.

Hääkimpun pohjana käytin narupunos sydäntä, jonka laitoin säilöön mieheltäni saamasta ystävänpäivä kimpusta. Spraymaalilla vain valkoiseksi, äidin pihalta oksaa ja kukkaa (en tiedä edes nimiä) ja valkoiset ruusut. Yksi ihanuus on tuo isolehtinen oksa, jonka muutamat lehdet ovat valkoisia, joku köynnös se taisi nimeltään olla.

Ainut muutos luultavasti on nuo pienet valkoiset kukat ruusujen vieressä, vaihdan ne varmaankin harsokukkaan. Nuo nuukahtavat nopeasti ja harsokukkaa on muuallakin, niin saa yhtenäisyyttä...


Miehen rinnukseen...


Pöytiä koristamaan tulevat ne itse muokatut pullot, tylliä, mustaa silkkinauhaa, harsokukkaa ja valkoisia ruusuja.


Hääpaikka myös katsastettiin kaasojen kanssa ja jo hieman tilan järjestelyä mietittiin... Ilokseni huomasin, että tilaa onkin enemmän kuin muistelin. Joten ajatus siitä, että kutsuisimme osan ystävistä vasta ilta rientoihin voidaan unohtaa. Saadaan kaikki kerralla ja silti jää tilaa tanssille ja bändille!

Myös Tallinnan matkaa varaillaa joulukuulle, ennen kuin hekin menevät nostamaan verotustaan... Se on myös hyvä tuuletus reissu näin arjen keskelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?