maanantai 8. elokuuta 2011

Synttäri askartelua!

Rakkaalla ystävälläni ja työkaverillani oli perjantaina syntymäpäivät. Työporukalla hommasimme hänelle herkkukorin ja itse halusin antaa vielä jotain pientä ja kivaa.

Ostin korut ja halusin niille rasian, jonka sitten itse koristelin. Valmis väritön rasia tiimarista, paperia, decoupage-lakkaa ja kultaista väriä, niistä saatiin aikaan tälläinen.


Kuvassa näkyviä tarroja en sitten käyttänytkään. Ajattelin, että ne olisi jo ollut vähän liikaa.Sisälle täytteeksi vaahtomuovia ja päälle ruskeaa kangasta. Näin oli myös helppo asettaa ja kiinnittää korut, jotta ne pysyisi nätisti paikallaan.


Rasiassa käytetty paperi on huomattavasti tummempaa violettia, kuin kuvassa. Ei löytynyt sopivaa valaistusta edes parvekkeelta.

Synttärikorttihan se piti myös taiteilla, tälläinen siitä tuli.


Herkkukoriin sujahti yllin kyllin suklaata, pimeitä iltoja piristämään kynttilöitä ja tuikkukipot, herkullista kahvia, suklaakermalikööriä ja hiemna luettavaakin. Kirjaimellisesti HERKKUKORI!

Ja se ihana jouluhan lähestyy näin neulojalle jo kovaa vauhtia, joten hommiin on alettu. Suurin osa pysyy valitettavasti salaisuutena jouluun asti, joten niitä ei voi vielä täällä esitellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?