tiistai 23. elokuuta 2011

Hyvästi tylsä vaalea keittiönpöytä!

Olen kyllästymiseen asti katsellut tuota kauheaa keittiönpöytää. Olen etsinyt itselleni kivaa pöytää, suht halpaa, tummaa puuta jne. Mutta ei vaan löydy mieluista. Ei nykyinenkään pöytä ole mieluinen, ei todellakaan! Mutta jotain oli keksittävä, koska se on ainut vaaleaa puuta oleva huonekalu asunnossa ja se alkoi pikku hiljaa ahistamaan.

Tässäpä siis tämä ennen...
Vaikka keksinkin hyvän tavan muuttaa pöytä hieman mieluisemmaksi, ei se ollutkaan niin helppoa, kuin kuvitteli. SPRAYMAALI! Miten hauska, kiva, helppo ja nopea tapa. Se osottautui myös halvaksi vaihtoehdoksi. MUTTA....

Ei se ihan niin helppoa ollutkaan. Koko ajan piti itselleen koittaa toitottaa, muista oikea käden liike, muista oikea käden liike... Todella helposti saa laikukkaan lopputuloksen! Ensikertalaiseksi onnistuin omasta mielestäni oikein kivasti, kuka sitä nyt niin tarkkaan tuolin reunoja katsoo? :)

Ja valmis, ei niin vaaleana enää.Spraymaali on myös siitä hyvä, että se kuivaa yhdessä hujauksessa, eikä jätä kauheita hajuja viikoiksi, kuten lakat ja maalit. Joten tuon pöydän ja tuolit kotiin heti huomenna, jännää.

Muutakin ihanaa tuntuu valmistuvan tuolla autotallin suojissa, mutta se on aiheuttanut neulonta tauon. No mutta neuloa voi sitten, kun ei kylmässä jaksa enää täristä. :)

2 kommenttia:

  1. Täytyy myöntää, että tummana ovat paremman näköisiä nuo huonekalut!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, niin minunkin mielestä, ylipäätänsä olen itse enemmän tumman, kuin vaalean ystävä.

    VastaaPoista

mitäs tykkäät?