maanantai 11. huhtikuuta 2011

TÄLTÄKIN MEILLÄ NÄYTTÄÄ! (lisää kuvia)

Lisää kuvia sain tänään napsittua kodista, kun poika vietti ensimmäisen tutustumispäivän päiväkodissa. Ihan ite! Oli todella hienosti ja reippaasti ollut. Nukkui hienosti kahden tunnin päiväunetkin vaikka oli ollut kova melu. Äidin ylpeys nousi taas siis omiin korkeuksiin! :)

No mutta siis näitä kuvia. Me asumme siis vuokralla, joten mitään suuria asioita kuten wc:n kaakeleita ei ole saanut itse valita, eikä kuulemma kannata edes näin uuteen asuntoon vaihdella, vaikka kuinka kauheat nuo siniharmaat kaakelit olisisvatkin minun mielestäni. Olen silti kovin omapäisesti koittanut saada sinne punaista ja oranssia. Tässä on siis melkein valmis kylppärimme!


Kesällä äitini pihassa kävi kova puiden tuhous, joten sieltä sain napattua itselleni koivua, josta saatiin muunmuassa tehtyä nämä.

Koivu on käsitelty puuöljyllä, jotta se ei ala heti rakoilemaan pienestä kosteudesta. tekstin kirjoitin öljyvärillä, mutta uudet kyltit olis jo mielessä. Nopeaan se mieli vaihtelee.


Siinä se kokonaisuudessaan. Osa varmaa miettii, et miksi se laittaa kuvia vessasta, mut minusta nuo koivusta tehdyt kukat seinällä on vaan niin suloiset. :) Nekin on maalattu öljyväreillä. Takapuolelle oli pakko laittaa paksu kerros puulimaa, jotta kaksipuoleinen teippi otti ja tarttu. Puu kun on niin huokoinen, mutta tottahan toki sitä kokeili ensin ilman. Sieltä ne tippuili lattialle kerran jos toisenkin, kunnes keksin sen liiman. Nyt ne on pysyny! :D

Itselleni tarvitsin pieneen makuuhuoneeseeni oman "työpisteen". Oma pieni soppeni, jossa mahtuu ompelemaan, askartelemaan jne ja siellä voisi säilyttää vähän tavaroitakin. Säilytys tilaa saisi toki olla enemmänkin, mutta tälläisen pöydän ja siihen itselleni sopivan korkuisen penkin sain aikaiseksi. Valmistuivat muuten kesällä ja olin ihan viimeisilläni raskaana. Näytti kuulemma hurjan hauskalta, kun hioin pöydän pintaa vatsa niin mahottoman kokoisena ja taisi se hieman edessäkin olla. :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Hieman kirjoitustyyliä haluaisin muuttaa uusiin kyltteihin, mutta en oikein tiedä vielä, että millaiseen muotoon tekisi! :D

    VastaaPoista

mitäs tykkäät?