tiistai 15. helmikuuta 2011

TAIKAPALLONI ON KOTONA!

Lähdettiin pojan kanssa tänään viemään kipeälle siskolleni piristys-elokuvia ja juuri silloin pihaan kurvasi posti-setä. Olin odottanut sellaista pientä kerän kokoista pakettia ja mitäs sieltä ilmestyikään, iso paketti ja päällä luki from Netherlands. WAU! Enhän mie ollut ollenkaan hoksannut, että Sannan paketti sieltä tulee. No, paketti siis oli saapunut innokkaan odotuksen jälkeen ja sitten jouduin odottamaan sen avausta... alkoi hieman jopa jännittämään... :)


Siskon luokse päästyämme, oli aivan pakko kurkata paketin sisään. Ja sieltähän ilmestyi pussi sipsejä (pussi muuten huutaa jo melkein tyhjyyttään) ja hienoa tummaa kahvia(jos oikein ymmärsin paikallista tekstiä) :). Kahvia maisteltiinkin heti kotiin tultua ja kyllä oli kahvi-naatiskelijan makuun! Ruskeaan Cascade yarnsin lankaan keritty kerä tuoksui todella hyvälle, enkä millään olisi malttanut odottaa, että saan tietää mikä sen tuoksun lähde on.

Kerää aloin kerimään auki vasta, kun poika oli jo untenmailla. Niin innokkaasti sitä kerin, että pari solmuakin jouduin välissä purkamaan, mutta vihdoin kerä oli auki ja sieltä löytyi kaikkea aivan ihanaa.Kerästä siis purkautui: Jalka- ja kasvohoidot joita olen halunnutkin kokeilla, mutta ei ole koskaan vaan saanut ostettua niitä kotiin; silmukkamerkit joita minulla ei vielä ollutkaan, bambupuikot joita olen himoinnut jo pidemmän aikaa, huulirasva, mustikoille tuoksuva saippua, joka osottautui tuoksun lähteeksi ja hyvälle tuoksuva käsivoide. Sanna toivoi kortissaan, että edes osalle olisi käyttöä. No, KAIKILLE on kyllä aivan varmasti käyttöä.

KIITOS SANNA IHANASTA PAKETISTA JA PÄIVÄN PIRISTYKSESTÄ!!!!

2 kommenttia:

  1. Ihan älyttömän kiva paketti, olis kelvannu mullekin! :) Ihan parasta lankaa muuten, neulon just samaa, mutta eri väristä!

    VastaaPoista
  2. Helpotus, että paketti on saapunut ja on mieluinen! Aina on hieman tuskanhiki otsalla näissä vaihdoissa, kun alan jossain vaiheessa epäillä itseäni :).

    Noiden sipisien huono puoli on se, että pussi ei kauaa vanhene mullakaan :).

    Nauti paketin sisällöstä ja helmikuun jatkosta! Seurailen varmasti blogiasi jatkossakin, hienoja töitä olet tehnyt ja huimaa vauhtia tuntuvat valmistuvan.

    VastaaPoista

mitäs tykkäät?