sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Pontsoni-vihdoinkin valmis!


Eihän tämän tekemiseen kauaa mennyt, mutta kun tuo viimeistely vaihe tuppaa aina kestämään. Aina sitä vaan aloittaa uusia juttuja ennen kuin saa jo aloitetut valmiiksi, mut hei... NYT SE ON VALMIS!


Viimeistely pitkittyi myös siksi, kun en meinannut löytää mieleisiä nappeja. Siskoni kertoi minulle mukavan netti sivun (http://titityy.fi/), josta nuo AIVAN IHANAT kukka napit sitten vihdoin löytyi ja napit tulivat kätevästi postilla kotiin asti. Löysin sieltä samalla sitten maailman pienimmät pyöröpuikot (20cm), jotka on kyl aivat mahottoman söpöt, odotan innolla että pääsen niitä kokeilemaan. Jännä nähdä saanko niillä mitään aikaiseksi.


Lanka: Tempo
Puikot: 10

Ohjetta minulla ei ollut, koska mieleni lopputuloksesta muuttui useita kertoja.
Palmikkoa en koskaan aiemmin ollut tehnyt, mutta kun yhden palmikon tehtyäni huomasin sen olevan sittenkin aikas helppoa ja itse asiassa teki neulomisesta vielä mieluisempaa, halusin tehdä niitä vain lisää ja lisää ja lisää... :)
Kaikkien niiden mielen muutosten takia pontso on itse asiassa tehty 6 eri osasta.
Jopa huppu on yhdistetty 3 osasta. Olisi sen kai saanut aikaiseksi helpomminki, mut joskushan se pitää vaan tehä kaikki vaikeemman kautta.

2 kommenttia:

  1. Kaunis pontso! Se titityy on kanssa yksi niitä kauppoja, joiden nettisivuille yritän olla eksymättä... lankavarastot kun tursuaa jo ovista ja ikkunoista. Oletko tuolla lankaklubin sivuilla vieraillut, minä löysin sinne vasta joku aika sitten, nappeja sieltä ei kyllä taida löytyä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! en ole eksynyt vielä, taidanpa kurkata. :)

    VastaaPoista

mitäs tykkäät?