lauantai 10. joulukuuta 2016

MEIDÄN TYTÖN PINKIT SYNTTÄRIT

Kysyin meidän prinsessalta, mitä haluat synttäreille? Hyvin jämäkkä vastaus kuului; pinkkiä!

Juhlat juhlittiin jo viime sunnuntaina, mutta blogin kirjoittaminen, kuten myös kaikki jouluvalmistelut on täytynyt pistää tauolle. Kiitos "ihanan" flunssan, jonka myötä nukkuminenkin on mitä on. 

Turhauttavinta on se, että aivot tekevät päässäni koko ajan kaikennäköisiä joulujuttuja, mutta kroppa vaan makaa sohvan nurkassa... Minua ei ole luotu makaamaan! Siinä tylsistyy! Turhautuu! Monta hyvää päivää mennyt aivan hukkaan.

No mutta syntymäpäivät ehdimme juhlia ja sunnuntaina talomme valtasi PINKKI. 
Minun mittakaavassani "överisti". 


Oli pinkkiä palloa, serpentiiniä, pöytäliinaa, herkkuja, kakkua, kynttilät...

Isot pöytäkynttilät. Pinkit. Kotona vasta tajusin, että eihän minulla ole sopivia kynttilänjalkoja. Täytyi siis keksiä jotakin ja nopeasti.

Jouluksi ajattelin koristella vanhoja viinilaseja, jotka löysin kirpparilta. Nappasin niistä kaksi ja spreijasin valkoiseksi.



Tämän jälkeen säntäsin askartelulaatikoilleni ja etsin kuumeisesti jotakin koristetta.
Nappasin kultaista lahjanarua ja tein lasin jalkoihin rusetit ja sen jälkeen nappasin mieheni ostamista ruusuista nuput.



Sitten vain kaikki herkut pöytään... Kakusta ei tullut aivan sellainen, kuin olin alunperin suunnitellut. 

 

Sain facebookin askartelusivulta ihania ideoita ja harmittaa hieman, että en ehtinyt toteuttamaan kaikkea mitä olisin halunnut. Mutta yhden ihanimmista toteutin ja se oli tuo "köyhän miehen" heliumpallot. Eli normaalit ilmapallot kiinni kattoon kaksipuoleisella teipillä. 


Myös Talo & Koti lehdessä näkemäni "popparikakku" toteutettiin. Jokaiselle vieraalle oma pieni popparikippo valmiina. Lapset tykkäsivät kovasti.


Pinkit synttärit sujuivat rauhallisesti ja prinsessa oli tyytyväinen herkkuihin ja lahjoihin.

Kiitos kaikille vieraille ja kiitos ideoista fb-askartelusivun ihanaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?