torstai 5. maaliskuuta 2015

HÄIDEN PIENIÄ ILOJA ASKARRELLEN!

Häät, mikä ihana tekosyy istua välillä alas ja nautiskella lapsenomaisesta askartelusta! 

Niinkuin varmaan suurin osa, myös me, haluamme säästää rahaa järjestelyissä, tinkimättä siitä miltä häiden haluaa näyttävän. Siispä minä ainakin säästän suuren summan, tekemällä itse mahdollisemman paljon!

Näillä pienillä asioilla kuitenkin saamme häämme näyttämään meiltä ja jos vaikka muut näitä pikku asioita ei huomaakkaan, niin minä huomaan... Nämä pienet yksityiskohdat kasaavat "teemamme" ja tyylimme hyvin yhteen, kaiken muun kanssa!

Hääkuvat ja vieraskirja:

Me yhdisstämme nämä kaksi asiaa. Hääpaikkalle tämä albumi, jonka itse somistelin kutsujen tyyliin, laitetaan vieraskirjaksi. Ja häiden jälkeen loppu sivut täytellään hääkuvilla. Niinpä muistamiset, osallistujat ja kuvat ovat samoissa kansissa. Tulitikkuaskit:

Meidän häät vietetään osittain sisällä ja osittain ulkona. Ja säähän kun ei ole koskaan luottaminen, laitamme ulos muutaman juhlateltan, pöytineen ja koristeineen. Vieraille tehdään saviruukuista tuhkiksia, jotka maalataan valkoiseksi ja nämä askit siihen viereen. Tähänkin ideaan käytetty jo vieraslahjarasioiden tyyliä.Herkuttelu hetket:

Herkuttelua unohtamatta, meilläkin on karkkeja ja moneen makuun! Vaikka karkkibuffa on nyt kaikilla, niin miksipä sitä olla erilainen? Sukulaisilta kasattu astioita ja herkkuja ostettu... Ja pitäähän sitä kaikkien tietää mitä suuhunsa laittavat... 


Herkuttelua meillä myös edustaa drinkkipiste... Ehkä oman työnikin kautta idean keksineenä, tein kasan perus-ja hyviä mutta suht helppoja drinkki ohjeita, jotka laitetaan seinälle vieraita ohjeistamaan oman juoman tekoa varten... Ja pitäähän drinkkien tekoon olla, mitat, pillit, tikut, hedelmät, siirapit jne... Toivottavasti moni uskaltautuu kokeilemaan...Samaa tyyliä, samaa fonttia, sama värimaailma... Näistä pienistä asioista on meidän häät tänään tehty... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?