perjantai 19. syyskuuta 2014

JAA PIENI ILON HETKI!!!

Jo muutama vuosi sitten, törmäsin siskoni avustuksella tapahtumaan nimellä "taikapallo"(muistelisin). Tämän tapahtuman loi toinen bloggaaja ja hänelle se taisi olla vuotuinen tapahtuma, mutta en ole nähnyt sitä enää pitkään aikaan tapahtuvaksi.

Siksipä haluaisinkin, että te kaikki innokkaat käsillä nyplääjät, osallistuisitte tähän pieneen ilon hetken jakamiseen!

Tarkoituksena on siis lähettää tuiki tuntemattomalle ihmiselle pieni piristys postin kautta. Mitään suurta ja kallista ei keneltäkään vaadita (max 10€), vaan tarkoitus olisi lähettää jotakin pientä, mukavaa, inspiroivaa, vaikka itse tehtyä tai lempi neule ohjeesi, pientä herkkua, jotain itselle yli jäänyttä tai vaikkapa  herkun teko tarpeet.

Tarkoituksena on piristää näin talven lähestyessä ihmistä jota et tunne ja saada itse iloa siinä samalla. 

Homma toimii seuraavasti:

1. Lähetä minulle sähköpostiin (melkko.hannemari@gmail.com) oma nimesi.

2. Lähetän jokaiselle osallistujalle saman pienen kyselyn, jossa ainut henkilökohtainen kysymys on osoitteesi. Osoitetta ei julkaista missään, vaan lähetettyäsi kyselyn vastauksineen minulle takaisin, laitan sen eteenpäin vain arvotulle parillesi. 

3. Suoritamme arvonnan ja onnettarena toimii poikani :)

4. Saatuasi sähköpostilla uuden ystäväsi tiedot, kokoa piristävä pieni lahjasi ja lähetä iloa eteenpäin.

(5. Voit ottaa kuvan saamastasi paketista ja lähettää sen minulle sähköpostiin jotta voin blogissani esitellä lähetettyjä paketteja :) 

Minä sain edellisellä kerralla itselleni lankakerään pyöriteltynä itse virkatun avaimenperän, suklaapatukan, makukahvia ja pieniä sydän tarroja. Aivan ihana pieni piristys ja langasta sain vielä itselleni sukat. 

Odotellaan kuun loppuun asti kaikki halukkaat osallistujat ja siispä hei rakkaat näpertäjät, osallistukaa jakamaan pientä iloa toisille! Ja haastakaa ihmeessä ystävänne mukaan!

Pieniä ilon hetkiä! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?