sunnuntai 1. syyskuuta 2013

TYTTÖJEN AAMUTAKKI

Mieheni suvun kautta sain perheeseeni 5-vuotiaan "pikku" tytön, joka onneksi tykkää tyttöjen jutuista. Omassa lähisuvussa kun ainut tyttö lapsi alkaa olemaan jo nuori nainen, ei pinkkiä ja "söpöä" voi oikein tehdä. Niin ja meillekin tulee joulukuussa oma pieni tyttö (harmi vaan että itse en välitä pinkistä ja "blingblingistä" laisinkaan).

Aion siis tehdä tuolle 3-vuotiaalle pojan kullalle takin, joten lainasin siskoltani kasan ompelu lehtiä, kaavat kun siihen tarvitaan.... Kaavoja alkoikin löytyä ja valmistua useampaan eri vaatteeseen ja mieleni täyttää joulu ja pukin kontti. Aikaistako? Ehkä, mutta onhan se hyvä alkaa valmistautumaan, koska laskettu aika 8.12 voi tosi asiassa olla ihan mitä tahansa, muistellen tuota 9 päivää myöhässä tullutta poikaakin.

Kasa OTTOBRE-lehtiä selattu ja aamutakin ohje napattiin 6/2011 lehdestä. Ohje taisi olla kyllä kylpytakille, mutta tälläinen siitä tuli.


Pinkkiä, pinkkiä ja pinkkiä... Fleeceä alla ja ohut puuvilla kangas päällä. Ihanan pehmeä ja pirteä... Ja toivottavasti 5-vuotiaskin tyttö tykkää...


Tiiä sitten johtuuko tästä vatsan kasvusta (vai mistä), mutta lapsille valmistuu pika pikaa paljon muutakin. Tytön ja pojan yhteinen huonekkin alkaa olemaan valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mitäs tykkäät?