maanantai 28. marraskuuta 2011

KARKKI SUKAT

Joulu aattoa tässä vain odotellaan. Tuo NIIN ihana juhla, jota voi alkaa valmistelemaan jo heti aatosta seuraavana päivänä. Vuosi aikaa valmistautua taas seuraavaan lämpimään, punaiseen, iloiseen ja lihottavaan juhlaan. Eikö olekkin ihanaa?

Nämä herkuilla pursuvat sukat ovat siskoni pojille, jotta he saavat maistaa joulun iloa joka päivä, ennen aattoa.




Helppo tehdä, tarvitaan vain huopaa ja valkoista lankaa. J:n sukan tein ensin ja siinä mietin tovin helppoa ja yksinkertaista tyyliä tehdä lumihiutaleet, P:n sukkaan ne tulivatkin jo sitten ihan luonnostaan.

No nyt enää karkit sukkaan.



26 PÄIVÄÄ AATTOON!

tiistai 22. marraskuuta 2011

HUIVI itselleni!

Sain aikaiseksi jotain ihan itsellekkin. Kiva, helppo huivi suojaamaan myös korvat.



Lanka: Novita Jambo
Puikot: 10

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

RAITASUKAT

Tässä jo seuraava pari, perus sukka raidoilla. Tykästyin vaan niin kovin nuihin Novitan Seitsämän veljeä punaiseen ja vihreään. Saattaa olla, että niitä käytetään vielä jossain muuallakin, sillä lankakoriin niitä tuli ostettua monta monituista kerää.


keskiviikko 16. marraskuuta 2011

NAPITETTAVAT SUKAT!

Sukka-kausi on nyt virallisesti avattu ja jatkoa piisaa. Tässä sukat, jotka saivat minut ainakin kovin innostuneeksi neulomisesta. Novitalta tuli viime lehden mukana sukka-lehti, monta ihanaa ohjetta, joista yhdet ovat jo nyt siis valmiina. Hienointa on, että ne todella on napitettavat, eli varret saa kokonaan auki.



Ja löysin myös todella taitavan jalka-mallin! KIITOS MAIJA!

maanantai 14. marraskuuta 2011

JOULUKALENTERI

Tästä se joulu alkaa, tai ainakin sen odotus...
Ihan ihka ensimmäinen joulukalenteri, joka matkaan siskon ja hänen lasten luo.



aika herttainen tästä tuli, vaikka aluksi en ihan sitä näin "suloiseksi" ja punaiseksi ajatellutkaan.


Tulitikku askeja päällystetty ja tiimarin askartelu kamaa käytetty ahkerasti, mutta kyllä tälläinen pikku väsääminen, ihan hupina, on välillä todella mukavaa puuhaa!


Karkitkin on jo sisällä, niin voi kalenterin viedä perille heti kun ehtii.
Tuo tulitikku aski ei ole mikään kauhean iso loota, niin ihan joutui karkkeja miettimään, jotta 3 ihmistä saa joka päivä jotain. Mariannet, Omarit, Fazerin parhain, salmiakit ja marianne rakeet toimivat oikein hienosti!

Seuraavaksi teen loppu silauksen joulusukkiin, eli siis kiinnitän niihin kulkuset ja täytän karkeilla. Vähän niinku sellaset amerikka-tyyliset herkku sukat siis odottaa siskon poikia!

Hauskaa marraskuista aherrusta ja laulakaa paljon joululaujuja, Tahtoo lunta!!!

lauantai 5. marraskuuta 2011

Kerubin HALLOWEEN!!!

Hui kauhistus mikä aika vuodesta onkaan, mutta kyllä on hauskaa nähdä kuinka ihmiset "toteuttavat" itseään mitä kummallisimmilla tavoilla!

Vaikka itse en päässytkään tähän luomis työhön mukaan, on tyttöjen askartelut vaan niin HIENOJA, että on pakko jakaa nämä teidän kanssa.



Tervetuloa!!!


Kummitukset ovat vallanneet tämän seinän.




Ja eikun baaritiskille! Juu-u,,, tämä on meidän baaritiskimme, tai siis sen sisältä! :)

Straight and ice-cold!!!





Ja päivän mahtavin/hienoin/upein kuva tulee tässä!



HAUSKAA HALLOWEENIA KAIKILLE JA OLKAA PELOTTAVIA!!!!


On meillä muutakin, kurkkaa täältä --> KERUBI

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Rakkaalle pipo!

Kohta alkaa olemaan jo niin kylmä, että pienen rakkaan poikani korvat saattavat vaikka paleltua. Eipä ole huolta enää, pika pipo lämmiittää korvia myöten!






Lanka: Kelo
Puikot: 6

Sukkapuikoille loin 48s. 3o, 3n, 9kierrosta, jonka jälkeen nurjan kohdalla oikein ja oikean kohdalla nurin, taas 9k. Vielä kerran toisin päin, nurjalla oikeaa jne. 9kierrosta ja sen jälkeen kavennukset. Kaikki 2yhteen kahden kierroksen ajan ja loput silmät päätellään normaalisti langan pujotuksella.

Korvalliset päätin tehdä vasta jälkikäteen, mutta hyvin onnistui niinkin. Letit lähtee suoraan silmukoista. 4viimeiseen silmukkaan pujotin vain langat, jaoin ne kolmeen ja eikun letittämään.

Tupsua oli kiva tehdä, siitä kun on niin pitkä aika kun on viimeksi tupsuja tehnyt.

Suloinen ja yksinkertainen pipo ja mikä mahtavinta, TODELLA NOPEA tehdä, haasteellisinta oli saada otettua vilkkaasta liikkujasta kunnon kuvia.