keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Aavarannalla!

Vihdoin vapaa päivä ja täydellinen kesä keli! Nautittiin koko päivä ulkoilusta, syöden ja retkeillen. Meillä täällä Joensuussa on todella kaunis ranta, jota kaupunki pitää yllä ja hienosti pitääkin. Ystäväni Mirka ja meidän pojat taisivat nauttia myös ulkoilmasta, koska minun pieni mies ainakin nukahti kuin pieni lyhty. :)

Tälläinen oli siis meidän päivä Aavarannalla.



Pallon peluu on huippu hauskaa, meistä kaikista! :)


Maailman mahtavin Lemmy!


Minä ja Lemmy poika.


Bolerokin valmistui mukavasti, kuvat tulossa lähi päivinä!









Paras päivä tänä kesänä! Lisää näitä!!!

perjantai 24. kesäkuuta 2011

HYVÄÄ JUHANNUSTA!!!

Äitienpäivänä lapset päiväkodissa olivat istuttaneet mustasilmä susannaa pikku ruukkuihin meille äideille lahjaksi ja nyt juhannuksena, katsokaa miten hienosti se on kasvanutkaan. Köynnöskasvi kun on, minun täytyy löytää enää sille sopiva paikka ja isompi ruukku.


Me aiomme viettää rauhallisen juhannuksen ja pää asia on, että saan viettää vielä 2kokonaista päivää pojan kanssa, ilman töitä ja ilman pakollisia menoja!

Hauskaa ja turvallista juhannusta kaikille, ollaan viisaasti vesillä! :)

maanantai 20. kesäkuuta 2011

Parvekkeen uusi ilme!

Parvekkeeni oli tylsä ja tyhjä. Halusin siitä viihtyisän, kauniin ja kätevän. Parveke on ollut valmis jo hetken, mutta nyt vasta sain itseäni niskasta kiinni, jotta saan kuvat koneelle ja teille näytille.

Tässä parveke ennen muutosta!







Aivan kaamea, eikö totta?

Muodon muutos alkoi pienistä ideoista, kuten kivistä ja kiinalais tyylisestä lyhdystä, jonka löysin alennus myynnistä. Onnekseni omistan ison parvekkeen, jonne mahtuu hieman luomaankin jotain. Nyt tilaa on kivasti niin oleskeluun, kuin yrttien kasvatukseen ja nyt on mukava nauttia kesä päiviä ja iltoja omalla parvekkeella. Tosin kivet ovat poikani mieleen ja alakerran täti on saattanutkin saada kasan koristekiviä omallekkin parvekkeelle.

Parveke muutoksen jälkeen!


















Tästä innostuneena, aion laittaa oman huoneeni kuntoon. Muutettuani tähän asuntoon, oma huone jäi ilman suurta huomiota ja nyt on aika saada itsellekkin mukava ja kätevä huone. Puu puolikin on saamassa lisäystä ja neulontakin on alkanut taas luistamaan. Ei ehkä niin hiljainen kesä tulekkaan. :)